EFR-ensiapukurssit

Kurssin kesto: Kaksi päivää
Kurssipaikka: Lohja

EFR-ensiapukurssit (Emergency First Response) soveltuvat esimerkiksi työpaikan ensiapukurssiksi. Kurssit mahdollistavat joustavalla toteutustavallaan eri kurssikokonaisuuksien opettamisen yhdessä tai erikseen. Myös työpaikalle laaditut erikoiskurssit ovat mahdollisia. EFR-kurssit rakentavat maallikkoauttajien itseluottamusta hätätilanteessa toiston ja yksinkertaistamisen kautta.

EFR Hätäensiapu -kurssi (EFR Primary Care) sisältää aikuisen, lapsen ja vauvan elvytys- ja ensiaputaitojen opettelun. Myös defibrillaattorin käyttöharjoittelu sisältyy koulutukseen.

EFR Ensiavun jatkotoimenpiteet -kurssilla (EFR Secondary Care) opitaan toimimaan onnettomuustilanteissa, jotka eivät aiheuta välitöntä hengenvaaraa (esim. vammojen tutkiminen, sairauden tutkiminen, sidokset ja haavat, murtumien ja sijoiltaanmenojen lastoitus).

Lisätietoja EFR-järjestelmästä ja kurssien sisällöistä löytyy:
https://efr.fi/efr-info/efr-ensiapukoulutus/
https://www.emergencyfirstresponse.com/

Meriturva tarjoaa EFR-ensiapukursseja kahden työpäivän (16 tuntia) mittaisena pakettina, joka sisältää sekä hätäensiavun että ensiavun jatkotoimenpiteet niin aikuisille kuin lapsillekin.

Järjestämme kursseja tilauksesta ryhmille hintaan 285 €/henkilö (sis. alv). Hinta sisältää materiaalin, ensiapukortin sekä aamukahvin, lounaan ja iltapäiväkahvin molempina päivinä. Kurssin maksimiryhmäkoko on 24 henkilöä.

Tiedustelut: Elli Haanpää, koulutussuunnittelija.