Monipuoliset kokoustilat ja koulutustilat Lohjalla

Erinomaiset kokoustilat niin pieniin kuin suurempiinkin kokouksiin

Kun etsinnässä ovat tasokkaat majoitus- ja kokoustilat Lohjalla, tarjoamme hyvän vaihtoehdon kokousten ja koulutustilaisuuksien menestyksekkääseen järjestämiseen. Myös erilaiset yritystilaisuudet ja yhdistystapahtumat järjestyvät tiloissamme. Hyvien kulkuyhteyksien Lohja tarjoaa nopeat siirtymiset esimerkiksi Turun ja Helsingin välillä.

Idyllinen 1950-luvulla rakennettu entinen Väestönsuojelukoulu toimii Meriturvan pelastautumiskoulutusyksikön kurssihotellina. Sen tiloihin on remontoitu laadukkaat vierashuoneet, auditorio, saunat, kuntosali sekä tilausravintola Merituuli.

Koulutusrakennuksestamme löytyvät hyvin varustellut luokka- ja ryhmätyötilat sekä ensiapuluokka. Luokissa on myös internet-yhteydet. Kaikki tilamme ovat ilmastoituja.

Vuokrattavat tilat

  • Suomen Leijona - auditorio 60 hengelle
  • Bengtskär - viihtyisä kokoustila 18 hengelle
  • Märket - kokous/luokkatila 14-16 hengelle
  • Bogskär - luokkatila 30 hengelle
  • Ensiapuluokka

Kokoustilojen, Bogskärin (30 henk.) ja Märketin (14-16 henk.), yhdistelyllä saadaan tilat suuremmallekin ryhmälle. Auditorio on tarkoitettu 60 hengelle, joten siellä järjestät isommankin tilaisuuden.

Tilausravintolasta maistuvaa kokoukseen

Tilausravintola Merituulesta saat sopivat tarjottavat kokouspäivääsi. Luomme mieluisat kokoustarjottavat toiveesi mukaan. Esimerkkimenustamme löydät nopeasti erilaisia vaihtoehtoja mieluisan kokonaisuuden järjestämiseen. Kokouspäivään voidaan sisällyttää esimerkiksi aamupalat, lounaat, kahvitukset jne. toiveen mukaan.

Sauna viimeistelee onnistuneen kokouspäivän

Kokouspäivän viimeistelee rentouttava sauna. Tilavat saunatilamme sopivat isommallekin ryhmälle.

Soveltuu hyvin myös näyttelytilaksi

Olitko aikeissa järjestää näyttelyn? Meiltä löydät edulliset tilat tarkoituksiisi. Kokoustilat Bogskär ja Märket voidaan yhdistää yhdeksi isoksi tilaksi, jolloin tilasta saadaan yhtenäinen, näyttelykäyttöön sopiva, avara kokonaisuus.

Useamman päivän kokoukset - meiltä löydät myös majoituksen!

Kun tarkoituksena on järjestää parin päivän tai useamman päivän kokous, Meriturvan tilat ovat mitä mainioin ratkaisu. Lohjan yksikössä tilaa on jopa 51 majoittujalle, yhden tai kahden hengen huoneissa. Maittava aamiainen kuuluu hintaan, samoin sauna ja kuntosalin käyttö. Lähimaasto tarjoaa monipuolista aktiviteettia, kuten keilausta, golfausta, uintia - tai suuntaa vaikkapa hiihtoladulle!

Varaa edulliset kokoustilat Lohjalta käyttöösi

  • Yhdistyksille
  • Yrityksille
  • Yksityistilaisuuksiin

Kokoustilamme sijaitsevat Lohjalla, hyvien kulkuyhteyksien päässä mm. Helsingistä, Turusta ja Karjaalta tultaessa.

Tiedustelut ja yhteydenotot: Elli Haanpää, koulutussuunnittelija.